Pred objednaním bicyklov, ktorých dostupnosť nie je udávaná "IHNEĎ K ODBERU", ale "NA OBJEDNÁVKU" je NUTNÉ sa VOPRED informovať o reálnej dostupnosti MAILOM na info@trekbikesbb.sk -LINK NA MODEL, VEĽKOSŤ A VAŠE TEL.ČÍSLO. Ďakujeme za pochopenie. 
TREK Slash 9 GX AXS T G6 2024 Crimson
search

TREK Slash 9 GX AXS T G6 2024 Crimson

5 499,00 €
S DPH

Tento bicykel je cez e-shop dodávaný kompletne zložený a nastavený v kartóne. Stačí namontovať pedále a otočiť riadítka.

U tohto bicykla sa jedná o tovar zhotovený podľa osobitých požiadaviek spotrebiteľa.

Pri objednávke produktu, ktorý nemáme v danom okamihu na sklade, zisťujeme aktuálnu dostupnosť, spätne kontaktujeme zákazníka a informujeme ho.

Slash 9 GX AXS T-Type je horský enduro bicykel so špičkovým výkonom v zliatinovej verzii. Je postavený na platforme s vysoko uloženým čapom, čo zlepšuje trakciu pri prudkých stúpaniach a zaručuje maximálnu stabilitu pri strmých zjazdoch. Možnosť použiť 29" koleso vpredu a 27,5" koleso vzadu zaručuje hravú ovládateľnosť. Okrem toho získate vylepšené odpruženie RockShox so zdvihom 170 mm vpredu aj vzadu, ktoré zvládne absolútne všetko, čomu ho podrobíte, a pridajte k tomu ešte absolútne precízne bezdrôtové radenie SRAM GX AXS.
Veľkosť rámu: S
NA OBJEDNÁVKU
Tovar aktuálne nemáme skladom. Po vytvorení objednávky/dotazu, preveríme dostupnosť tovaru u dodávateľa a budeme Vás informovať.
Množstvo

Rám Alpha Platinum Aluminum, vysoký hlavný čap, napínacia kladka, vnútorný úložný priestor, hlavové zloženie s nastaviteľným uhlom, nastaviteľná geometria Mino Link, nastaviteľná miera páky, integrovaná ochrana rámu, interné vedenie, horčíkový kolískový spoj, ISCG 05, systém Active Braking Pivot, UDH, pevná os 148 x 12 mm, zdvih 170 mm
*Vidlica Veľkosť: S
RockShox ZEB Select+, pružina DebonAir, tlmič Charger 3 RC2, kužeľovité riadenie, odstup 44 mm, zosil. Boost110, Maxle Stealth, zdvih 170 mm
Veľkosť: M, M/L, L, XL
RockShox ZEB Select, pružina DebonAir, tlmič Charger RC, kužeľovité riadenie, odstup 44 mm, zosil. 110, 110 mm Maxle Stealth, zdvih 170 mm
Tlmič RockShox Vivid Select+, 230 mm × 65 mm
Max. kompatibilný zdvih vidlice 190 mm (606 mm od osi ku korunke), S: 190 mm (587 mm od osi ku korunke)
Zapletená kola-výplety
Predné koleso Bontrager Line Comp 30, umožňující použití bezdušových plášťů, 6 šroubů, Boost110, 15mm pevná osa.
Zadné koleso Bontrager Line Comp 30, pripravené na bezdušové použitie Tubeless Ready, Rapid Drive 108, 6 skrutiek, Boost148, pevná os 12 mm
Zadná oska Bontrager, pevná os Switch, odnímateľná páčka
*Plášť Veľkosť: S
Bontrager SE5 Team Issue, vhodné na bezdušové použitie Tubeless Ready, bočnice s vrstvou Core Strength, aramidové pätky, 120 tpi, 27,5 × 2,50"
Veľkosť: M, M/L, L, XL
Bontrager SE6 Team Issue, vhodné na bezdušové použitie (TLR), bočnice s vrstvou Core Strength, aramidové pätky, 120 tpi, 29 × 2,50"
Časť pneumatiky Tmel Bontrager TLR, 6 oz
Tmel Tmel Bontrager TLR, 6 oz
Ráfikový pás Bontrager TLR
Max. veľkosť pneumatiky Rám: 2,50", Vidlica:Pozri výrobca
Pohon
Kľuka SRAM GX Eagle, DUB MTB Wide, T-Type, 30T, retiazka 55 mm, dĺžka 165 mm
Stredové zloženie SRAM DUB MTB Wide, 73 mm, BSA, so závitom
Max. veľkosť prevodníka 1×: 34 T pre okrúhly, 32 T pre oválny, min. 28 T
Komponenty
Brzda SRAM CODE Bronze 4-piestový hydraulický kotúč
Brzdový rotor SRAM CenterLine, 6 skrutiek, zaoblený okraj, 200 mm
Veľkosť brzdového kotúča Max veľkosti brzdového rotora - Rám: 220mm, Vidlica: pozri výrobca vidlice
Příslušenství
Taška Sáček do rámu Bontrager BITS Internal Frame Storage Bag
Hmotnost
Hmotnosť M - 16.90 kg / 37.26 lbs (con sellante TLR, sin cámaras)
Hmotnostný limit Tento bicykel má maximálny celkový hmotnostný limit (kombinovaná hmotnosť bicykla, jazdca a nákladu) 136 kg.

Vyhradzujeme si právo kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia vykonať zmeny v informáciách o výrobkoch uvedených na tejto stránke, a to aj pokiaľ ide o vybavenie, špecifikácie, modely, farby, materiály a ceny. Z dôvodu problémov s dodávateľským reťazcom môžu byť kompatibilné diely kedykoľvek nahradené bez predchádzajúceho upozornenia.

Hmotnosti bicykla a rámu vychádzajú z predvýrobných lakovaných rámov v čase uverejnenia. Hmotnosti sa môžu v konečnej výrobe líšiť.

TREK
5302838

Tabuľka dát

Modelový rok
2024
Určenie
unisex
Odpruženie
celoodpružený
Počet prevodov
1x12 AXS T
Priemer kolies
27,5"
Materiál rámu
Aluminium
Brzdy
kotúčové
Typ bicykla
horský